patriotaMegjelent a Tatai Patrióta Közéleti Magazin 2020-as nyári száma, amelyben a TTVE részéről közölt cikkben a tatai Öreg-tó evezős múltjáról és jelenéről olvashatnak az érdeklődők.

A magazin letölthető a képre kattintva!

Ebben az évben rendhagyó módon, május elsejével sajnos nem indult az evezős szezon, miután nem sikerült vizet varázsolni az Öreg-tóba. Így a márciusban kezdődött evezős évad versenyeiről sorra lemaradunk, de eznem jelenti azt, hogy nem készülünk a szezonra, csak száraz edzésekkel. Azonban a lelkesedés fenntartásához, némi változatosságra is szükség van, így a legutóbb egy kis erönléti edzésünk a tatabányai via ferrátán volt az Új Nemzedék Központ szervezésében történt Kalandnapon. A kihívás nem volt kicsi, de a csapat jól teljesített!

pontszerzoÁprilis 13-án rendezte meg a MESZ a hagyományos tavaszi duatlont, ahol három fővel vett részt a TTVE. A 11-12 évesek számára igen nagy kihívás volt a 3000 m ergo és 3000 m futás. Csapatunk elég jól vette az akadályt, de versenytappasztalatban mindenképpen sokat tanultunk.

Molnár Zsófia, Molnár Bence és Erdélyi Gergő részvételével így elindult a Sport XXI programban az idei pontgyűjtés is.

elsoverseny12019 február 10-én elérkezett a "Csipet-Csapat " első versenynapja. 7 fővel indultunk el az idei több-tusa versenyen.
A gyerekek rendkívül fegyelmezettek voltak, mindenki a legjobb tudása szerint, igen szépen teljesített. Az eredményeket még nem áll módunkban feltenni, de valószínűsíthetően a középmezőnyben végeztünk.

diakolimpia2019 1Március 24.én Budapesten rendezték az Eezős Ergo Diákolimpiát. A TTVE diákjai a harmadik és negyedik futamban ott voltak érintettek  A nagy létszámú korosztályos indulók között, első ergo versenyünkről tisztes helytállással és sok tapasztalattal tértünk haza.Közben még átvettük a lányok több-tusán nyert serlegét is. Így épül az idén tovább a csipet csapat!

ergoob2019A felnőttek az Ergométer OB győri versenyén vettek részt. Az összesített helyezés szerint, az abszolút sorrend a következő:
Férfi Masters: indulók száma 37 fő
Csizmadia Tibor 6. hely, Monos Gábor 8. hely
Férfi Masters Amatőr: indulók száma 38 fő
Gyömrei Sándor 2. hely
Csapatverseny: induló csapatok száma 44 
TTVE 3. hely
A fentiek tükrében csak azt mondhatom, nagyon jók voltatok FIÚK! Ez a teljesítmény várakozáson felüli!